Nr. 1. Oxford Street

Selve Oxford Street er fantastisk både på kvelden og dagen! Må være den beste shoppinggata i verden, med spennende trender, og billige og dyre butikker om hverandre. Dra hit for shopping; du vil finne alt du leter etter av klær, sko bøker og accessories!



- Primark

(rett ved Marble Arch er det en, hit kan du ta tuben eller buss) dette er min yndlingsbutikk. Må være! Alt er billig! Hvis du ser et par kjempefine sko, koster de maks 300 kr, men vanlig er 120 kr. Ballerinaskoene får du for alt fra 30-120 kr. Klærne henger rundt i et etasje som er så stort som tre gigantiske butikker her i Norge, og da mener jeg de største H&M-husene!

Jeg elsker Primark!

- Miss Selfridge


Søte, kule og trendy klær. Dette er er butikk som vet hvordan de skal gjøre ethvert antrekk romantisk!





- Topshop

Du har nok hørt mye om topshop fra før, men det er en ganske stor butikk, på tre etasjer midt i oxford street. Mye av det de driver med er at de kopierer merker og selger billigere.

- New look

Klær og en svær skoavdeling!

- HMV

Billige cder og dvder. Store etasjer, som har alt du skulle trenge av den slags!



- Sko

Billige sko, de andre kjøpte Converse for halve prisen av den norske.

- Abercrombie & Fitch

Dette er en fantastisk motebutikk, som er innredet som et bibliotek men som brukes som et diskotek. det er modeller som jobber der, og noen av dem er leid inn for å stå og danse oppe i andre etasje. Det er litt dyrere enn i visse andre butikker. Den ligger i et litt dyrere strøk, nærme Piccadilly Circus.





- Harrods

Et ekspensivt motehus der de selger masse merkevarer. Flott og ekspensivt, så om du ikke har råd til tingene, så kan du bare kikke.

Kommentarer

Populære innlegg