Kaffe Mocca på Kafe Banken


Vi finner ofte unnskyldninger til å unne oss noe ekstra! I dag var det at det regnte. Jeg elsker regn, det er noe av det vakreste jeg vet om, men det er litt fordi man kan kose seg ekstra innendørs.

Vi dro på Kafe Banken i Larvik, som er en hyggelig kafe i Larvik sentrum. Vi var like håpefulle denne gangen om at vi skulle klare å lage en fremføring om Amalie Skram på en kafe, men endte som alltid opp med annet tull. Menmen.. Det er viktig å kose seg hver eneste dag! Tenk om man døde i morgen!?
Mocca og caffe latte, og denne tirsdagen levde opp til sitt potensial!

Jeg synes Larvik sentrum er undervurdert, av alle menneskene som bor i denne byen. Klærne i butikkene i byen er av høy kvalitet, men mennesker driver fortsatt og syter om at det ikke er noen ting her!
Vi har

- Dryss, som selger fine klær, der man fort kan finne noen it-plagg til høstgarderoben.

- Bevisst, som selger spennende klær og byens beste kaffe. Man finner mye farger og mønstre, men samtidig  nøytrale farger og nøytrale mønstre. Prøver du å få tak i et statement-smykke, så er dette et sted verdt å sjekke ut.

- Rått og sanselig, de har interiør og kvalitetsplagg fra designere som blant annet Ganni, som jeg har begynt å like godt i det siste.

- Butikken ved siden av miniklær på Bøkestredet, de har masse stilige og søte ting!

Det er noen.. Bruk byen, for den er fin!  

Kommentarer

Maud sa…
Liker at du slår et slag for sentrum, Anette :-)

Populære innlegg