Alene eller ikke

Fjerde dag på skolen, men selv uten noe som helst system i skole-timeplanen så ser året ut til å bli kjempebra! I fjor ønsket jeg å komme i en klasse uten å kjenne noen, pågrunn av at jeg elsker følelsen av at noe vokser på en måte. Som i fjor da jeg kom i en klasse der jeg ikke kjente noen. Man blir da "left alone" og må ta alt intiativ til å bli kjent med folk selv! Det er en flott øvelse for å finne ut hvor sosial du er!

Folk har alltid gjort seg opp et inntrykk av deg, spesielt i denne lille byen; hvis du er venn med dem er du rar, og hvis du er venn med dem er du kul. Det jeg mener er at folk dømmer deg ut ifra hvilke venner du har, fordi de kanskje har snakket med en av de personene en gang, og dermed forblir du stemplet som helt lik! Dermed; når du starter alene i en klasse uten å kjenne noen, så kan du velge hvilken side av deg de skal bli kjent med!





Outfit fra i går, jeg har gått i høytliv i tre dager nå. Uvant!
Ville du helst begynt i en klasse alene, eller et sted der du kjente mange??

Kommentarer

Bettina sa…
Skjønner akkurat hva du mener! Blir altfor fort stemplet pga. venner :/
Så enig! Det er veldig deilig å være helt ny, uten at noen har forhåndsdømt deg, og at folk tror de vet alt om deg bare fordi de har hørt noen få ting, eller sett deg noen ganger.

Hmm, det er deilig å gå i en klasse hvor du kjenner mange hvis det er veldig gode venner av deg. Men hvis ikke så er det også deilig å ikke kjenne noen :) Ny start.

Savner deg!

Populære innlegg