Ny vår, nytt håp-- nye klær

Jeg må slutte med det! Jeg kan ikke fortsette sånn.

Hvert år når jeg ser håp i noe nytt, ser jeg for meg meg selv i situasjonene, og da alltid i visse antrekk, og drømmekroppen. Hvem ville ikke veldig gjerne hatt en kropp som modellene for Victoria's Secret!? En metode å stoppe shoppinglysten på er å tenke at jeg må nå et spesifikt mål først; som å bli så og så tynn. Men på en annen måte er ikke det så lurt, for da blir man bare deprimert! Det blir hvertfall jeg. Da får man tanker om at man ikke kommer til å klare det, og fortjener å gå i stygge klær, fordi det ikke gjør noen forskjell uansett..

Jeg har ikke gitt opp ennå! Jeg har laget en shopping-liste hos Victoria's secret, som først kom på 1500 kr, som jeg nå har kuttet ned til 380, som fortsatt er litt mye for noe man ikke får prøvd, eller aner om er noe bra i det hele tatt. Men hvor skal vi gå da? Her i Norge er de flotteste undertøysbutikkene tilegnet kvinner på 40-50 år eller jenter fra 12-15. Det er sånn at jenter på min alder kjøper undertøy på H&M, og klager etterpå på hvor mye de hater utvasket undertøy. Det finnes ikke kvalitet for 18-25-åringer!

Det er også noen sko på H&M jeg vil kjøpe, i flere farger og greier, men nå må jeg slutte! Trenger jeg sko..? Jaaa.. Dee trenger jeg... Hmmm...
Tips?




Dette over kan jeg ha på på festival med olashorts og rød sløyfe på hodet, eller på skolen med grå grov strømpebukse...

Og de pudderbeige-parene med sko under, trenger jeg jo! Hva er vel mer elegant? I både Barcelona og i Paris!

Kommentarer

Maud sa…
Røde ballerinasko er drømmen. Hadde et par sommeren 2010, tenker på de enda...
Karoline sa…
Jeg gleder meg veldig til å ta fatt på det nye året ! Satser på at det blir det blir perfekt :-D

Populære innlegg