Bergen

Siden lørdag har jeg vært med søstra mi i Bergen, og hatt det veldig bra og koselig, med; masse shopping, regnvær, "sex og singelliv" og godteri i den lille leiligheten til kusina mi og kjærsten. Vi danset på dansematte, og jeg var forferdelig dårlig. Vi fikk besøke jobben til kusina mi, og dro hjem etterpå og så på sex og singelliv igjen. ;)
Helene, som kusina mi heter, lagde middag til oss en kveld, og de andre kveldene dro vi andre steder og spiste. Kristine og jeg smakte også på SUSHI for første gang, som var masse blandede inntrykk; de rå fiskebitene over risen var litt kvalmt og innmari slimete, og det andre (fritert krabbe og scampi med ris rundt) var kjempegodt.

I går tok vi tre flyet hjem i sammen, og fikk beskjed om midt i turen, om at vi ikke skulle lande på torp allikevel pågrunn av tjukk tåke, men måtte kjøre 20 minutter til for å komme til Gardermoen. Pappa og mamma ventet på oss på Torp, og kjørte hjem igjen, og tilbake imens vi fikk en 3 timers lang busstur. ;)

Vi fikk en flott tur, og en super ferie, til tross for alt styret med flyet. Og vi fikk oss masse fine opplevelser, og ble enda mer kjent med Bergen. Herlig by!

Har du vært i Bergen?
Hvordan er ferien din? Hva har du gjort/skal gløre?









Kommentarer

Kristine sa…
har ganske lyst å dra til bergen:)
Anette sa…
Det burde du, det er kjempefint der! :)

Populære innlegg